PROFESSIONELLE LØSNINGER
TIL BRUGERBETALT VASKERI

Løsninger til brugerbetalt vaskeri

Hos Nortec går vi meget højt op i at give vores kunder mulighed for at vælge omkostningseffektive vaskeriløsninger. Af den grund tilbyder vi TotalCareTM, hvor vi tager os af alt lige fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem og inkluderer installering, vedligehold, administration samt afregning med brugerne i aftalen. Med TotalCare giver vi jer mulighed for at etablere vaskeri uden store opstarts- og driftsomkostninger. Hvordan gør vi det?

En TotalCare aftale med fokus på brugerbetaling afregnes efter den betalingsmetode, der er bedst for jer. Det kan være i foretrækker afregning via husleje, betaling via kort eller mobil eller kontakt afregning via møntboks?

Totalløsningen har blandt andet til formål at gøre hverdagen lettere og fjerne unødvendige bekymringer. Med udlicitering af vaskeridriften til Nortec skal I blot stille et lokale til rådighed, så indretter vi det med de vaskemaskiner, tørretumblere og betalingsløsninger der matcher jeres behov.

En professionel løsning til brugerbetalt vaskeri kan også indgås, hvis I allerede har et eksisterende vaskeri, som I ønsker, vi skal overtage driften og servicen af. Vi sætter os gerne ind i jeres ønsker og behov, så I får et brugerbetalt vaskeri, der lever op til jeres og brugernes forventninger.

Billede
Billede
Billede

Brugerbetalt vaskeri
på jeres og brugernes præmisser

Det er meget vigtigt for os, at vores løsninger til brugerbetalte vaskerier tager udgangspunkt i de konkrete behov og udfordringer, I oplever. Samtidig ønsker vi også skabe løsninger der imødekommer brugernes behov, så de også oplever en forbedring og større tilfredshed på et eller flere parametre.

Når I derfor får os til at udarbejde en aftale om brugerbetalt vaskeri, starter vi først og fremmest med at afdække jeres og brugernes behov, når det kommer til antallet og typerne af maskiner, betalingssystem med mere. Det sikrer i langt højere grad, at I får et brugerbetalt vaskeri, der fungerer fra første øjeblik det tages i brug.

Vores skræddersyede vaskeriløsninger kan tilpasses mange forskellige målgrupper, blandt andet boligforeninger, institutioner, campingpladser, efterskoler, hoteller, møntvaskerier eller rideskoler og alle steder, hvor der er behov for vaskeriløsninger.

Hos Nortec yder vi professionel vejledning og rådgivning til vaskeridrift og hjælper med at vælge hvilke maskiner og betalingsløsninger, der bedst opfylder jeres behov. I velkomne til at henvende jer til os. Vi sætter os gerne ind i jeres udfordringer og ønsker, så I får et brugerbetalt vaskeri, der lever op til jeres og brugernes forventninger.

Spar penge på driften

Der er mange fordele forbundet med etableringen af et brugerbetalt vaskeri med Nortec. En af de helt store fordele for jer er, at der hvert år er mange penge at spare på driftsomkostninger.

Afregningsmetoden og længden på aftaleperioden er noget, der kan skræddersyes og vælges efter, hvad der bedst passer jer. Alt foregår enkelt, forståeligt og gennemsigtigt, så I er helt med på, hvad en aftale om brugerbetalt vaskeri indebærer.

Vi tilbyder med andre ord en enkelt løsning, der giver jer sikker drift og mest mulig værdi for pengene.

 

 

Det kan vi garantere, fordi:

  • I ikke skal ud og investere i nye maskiner
  • Vores maskiner har minimalt vand- og elforbrug
  • Vores serviceteknikere løbende vedligeholder maskinerne
  • Vi har automatisk fejlovervågning, der sikrer en strømlinet drift
  • Vi kan stå for administrationen af vaskeriet

FLEKSIBLE LØSNINGER
TIL BRUGERBETALING

Med et brugerbetalt vaskeri gennem TotalCareTM får I frit valg mellem forskellige afregningsmetoder. Fælles for løsningerne er, at der kun betales for det faktiske forbrug, hvilket sikrer en gennemskuelig driftsøkonomi.

 

Vi har følgende løsninger:

 

TotalCare Credit

 

TotalCare Credit™

 

Til boligforeninger, boligselskaber og døgninstitutioner anbefaler vi denne løsning, hvor brugerne selv betaler pr. vask. De får kredit frem til næste husleje, hvortil betalingen for den enkeltes vaskeforbrug bliver lagt til huslejeopkrævningen. Det letter administrationsarbejdet og gør betalingen nemt for de enkelte lejere.

TotalCare EasyPay

 

TotalCare EasyPay™

 

Løsningen her er brugerbetaling via kort eller mobil. Den enkelte bruger får egen vaskebrik, som kan tankes op med MobilePay eller kreditkort. Brugeren betaler derfor helt automatisk for vasken og kan få vaskebrikken tanket op igen, når der er brug for det. Denne løsning kræver ingen administration af betaling af vask og anbefales blandt andet til boligforeninger.

TotalCare Guest

 

TotalCare Guest™

 

Tilbyd jeres gæster vaskefaciliteter, som en del af jeres service. I får et antal vaskebrikker, som I herefter udleverer til jeres gæster. Gæsten betaler på forhånd for den ønskede vaskeservice, og i overfører beløbet digitalt til vaskebrikken. Vi registrerer løbende gæsternes forbrug og sender en samlet faktura ved afslutningen af aftalte periode.

TotalCare Cash

 

TotalCare Cash

 

Løsningen her er baseret på kontant betaling og foregår gennem en møntautomat i vaskeriet. Den bliver løbende tømt af os og gør jer fri for administrering af betaling og for bemanding. Løsningen anbefales f.eks. til møntvaskerier, efterskoler eller vandrehjem, hvor det ikke er de samme brugere, der er tilknyttet vaskeriet.

Hos Nortec tilbyder vi også andre løsninger. Er I derfor i tvivl, eller ønsker I at høre nærmere om andre løsninger til brugerbetaling, er I velkommen til at ringe til os. Så finder vi sammen den løsning, der giver jer den mest optimale drift.

Skal vi etablere et
brugerbetalt vaskeri for jer?

Hos Nortec er en af vores primære fokusområder at gøre det så nemt som muligt at drive et vaskeri – uanset størrelse. Med et brugerbetalt vaskeri, hvor vi sørger for etableringen og driften af det, bliver det overskueligt og nemt at drive vaskeriet. For brugerne er det også en fornøjelse, da betalingen er nem og maskinerne driftssikre.

Vi holder os ikke til standardpakker, når det kommer til brugerbetalte vaskerier, men skræddersyr i stedet en løsning, der helt specifikt tager udgangspunkt i de udfordringer og ønsker, I har. Et brugerbetalt vaskeri gennem Nortec er derfor ikke en tilfældig løsning. Vi går højt op i de mindste detaljer og ønsker at sikre, at I er helt trygge ved den løsning, vi kommer op med.

Vil I gerne have et brugerbetalt vaskeri i høj kvalitet, og hvor brugerne nemt kan gå til det, så snart det er etableret? Så er I mere end velkomne til at kontakte os allerede i dag omkring de muligheder, der er for et brugerbetalt vaskeri gennem os.

Vi har en stor indsigt i branchen og er eksperter, når det kommer til etablering og drift af vaskerier. Den ekspertise og professionalisme mærker I til fra afdækningen af jeres behov til selve driften af vaskeriet.

Har I brug for at høre nærmere, tager vi gerne en snak over telefonen.

Billede
Billede

Ring til os og hør mere om brugerbetalt vaskeri

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.