INDUSTRIVASKEMASKINER
TIL MOPPEVASK

EFFEKTIV VASK AF MOPPER

Har I brug for professionelle vaskemaskiner, der gennem hurtige og effektive vaskeprogrammer sikrer lang levetid på jeres mopper og klude? Eller er der behov for en bedre og mere økonomisk løsning, end hvad I har på nuværende tidspunkt? Så kan vi nemt hjælpe jer med at finde den rigtige sammensætning af maskiner i en løsning der matcher jeres budget. Hos Nortec har vi en hel serie af industrivaskemaskiner beregnet til moppevask, som effektivt vasker mopper og klude, der er klar til brug på ingen tid – helt uden sand og grus.

Hos Nortec er vi meget bevidste om, at effektiv og grundig rengøring handler om at have det rette udstyr. Har I det, men mangler I en vaskemaskine til professionel moppevask, så I er sikre på, at klude og mopper gennemgår en hygiejnisk og skånsom vaskeproces, kan I med fordel se nærmere på vores udvalg i MopCare™ serien.

Billede
Billede
Billede

Vaskemaskiner udviklet til rengøringsbranchen

Vores vaskemaskiner til moppevask er alle udviklet med fokus på et minimalt brug af strøm og vand. Med specialprogrammer til rengøringsbranchen er vores vaskemaskiner både miljøvenlige og økonomiske i driften, hvilket uden tvivl vil kunne mærkes på bundlinjen.

MopCare™ serien består af professionelle vaskemaskiner med specialprogrammer og andre tilvalgsfunktioner, der er særligt gavnlige for moppevask og vask af andre tekstiler, som bruges i rengøringsbranchen.

At opretholde rene mopper og klude og samtidig sikre et højt hygiejneniveau kræver de rigtige vaskemaskiner. Moppevask skal være hurtig, effektiv og skånsom, for at optimere jeres hverdag og samtidig sikre længst mulig levetid på jeres mopper og en ubekymret rengøringsproces for jer hver dag.

Vi hjælper med vores ekspertise til at vælge den rette vaskemaskine til jeres moppevask, og går højt op i alle detaljer for at sikre, at vores kunder får en løsning, der lever op til deres behov. For at opnå dette sætter vi os altid grundigt ind i det individuelle behov for at finde den løsning som stemmer overens med dette. Uanset hvad der er brug for i forbindelse med etablering, fornyelse eller udvidelse af jeres vaskeløsning kan vi hjælpe og deler gerne ud af vores ekspertise på området.  

 

 

HVILKE VASKEMASKINER
TIL MOPPEVASK TILBYDER VI?

 

Hos Nortec er vi meget detaljeorienterede og har skarpe krav til vores vaskemaskiner. Det gælder også for de vaskemaskiner, vi særligt har udviklet til moppevask, så vi kan være sikre på et rent og hygiejnisk vaskeresultat. Hver gang.

Udviklet i EU


Alle vores maskiner er produceret i EU

Stratos MopCare™

Denne serie af vaskemaskiner til rengøringsbranchen kræver et minimum af plads. Med en forstærket kvalitet, 3D Wash og specialprogrammer til mopper og klude, er det en serie af vaskemaskiner, der garanterer et effektivt og rent resultat hver dag. Serien er også oplagt til at supplere med ekstra maskiner, hvis I har begrænset plads.

Billede
Billede

Hydros MopCare™

Denne serie af vaskemaskiner er nøje udviklet til rengøringsbranchen. Med en specialudviklet tromle og en ekstra kraftig og holdbar konstruktion sikres der en høj hygiejne og driftssikkerhed. Det er hurtigcentrifugerende maskiner, der er konstrueret til at køre mange mopper og klude igennem på en dag med professionel behandling.

Exos MopCare™

EC Exos MopCare er en serie af vaskemaskiner til jer, der har store krav til kapacitet og specialprogrammer. Serien kan rumme 38-66 kg vasketøj og er derfor velegnet til rengøringsfirmaer og vaskerier, der har brug for at kunne køre store mængder vasketøj igennem flere gange om dagen med høj driftssikkerhed.

Billede
Billede
Billede

Køb eller lej en industri-
vaskemaskine til moppevask

 

Det er meget vigtigt for os at sammensætte løsninger for vores kunder, der både tager højde for de individuelle behov og udfordringer. Vi er derfor meget fleksible og tilbyder jer både at leje og købe vores industrimaskiner til moppevask alt efter, hvad jeres behov og økonomiske muligheder er. Med markedets korteste opsigelse er leje-løsningen en eftertragtet løsning hos vores rengøringskunder, da det giver fleksibilitet og forudsigelighed til jeres forretning.

Er du interesseret i at købe vores maskiner og få fuldt ejerskab over produktet hjælper vi dig også gerne med at vælge det rigtige produkt, som giver jer mest effektivitet, bedst økonomi. Ens for alle vores vaskemaskiner er et flot og gennemtestet design, og robuste højkvalitets produkter som sikrer lang levetid.

Med den rigtige servicering og vedligehold af vaskemaskinen får du yderligere det bedste resultat. Derfor tilbyder vi tryghed og garanti gennem vores serviceaftaler, så vi er med til at sikre at maskinerne kører uden driftsforstyrrelser.

Rådgivning til vaskeløsning
for effektiv moppevask

Vi er eksperter i vaskeriløsninger og har været en del af branchen siden 1988. Det betyder meget for os at skabe langtidsholdbare relationer gennem god kunderådgivning og valget af de rigtige vaskeriløsninger til moppevask og vask af andre tekstiler der bruges i rengøring, så vi sørger for at gøre din hverdag effektiv og nem. På den måde kan du fokusere på din kerneforretning og overlade den tekniske del til os.

Med en stor passion for vaskemaskiner og et indgående kendskab til rengøringsbranchen vil vi gerne bruge den tid det kræver på at finde den rette løsning til jer.

Lad os vide, hvis der er brug for, at vi træder til og fortæller nærmere om vores løsninger, og hvad vores anbefalinger er ud fra jeres behov.

Billede
Billede

Brug for rådgivning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.