Nem opladning på arbejdspladsen

Er I ved at skifte jeres firmabiler til elbiler, eller ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere og gæster opladning på arbejdspladsen? Så vil vi spare jer for alle de gode argumenter for, hvorfor I skal have ladestandere på jeres p-plads, og fokusere på, hvad I får ved at vælge Nortec.

Cover image

Favorable fordele til hele flokken

Cover image

Gode ladepriser

I får dynamiske ladepriser, der følger de reelle elpriser time for time, så I altid betaler den lavest mulige pris. Jeres medarbejdere kan også blive en del af et lukket Team, hvilket giver jer mulighed for at differentiere priser mellem ansatte og gæster.

Nem refundering

Sponsoreret opladning

Med sponsoreret opladning kan I nemt refundere medarbejdere, der oplader firmabilen hjemme. Medarbejderne får automatisk refunderet beløbet efter hver opladning, og vi samler alle opladninger på én faktura til jer i slutningen af måneden.

Cover image

Gæsteopladning

Udvid jeres grønne profil og giv jeres gæster mulighed for at oplade bilen, når de er på besøg. Vi anbefaler enten en halvoffentlig eller offentlig løsning til virksomheder. Læs mere om dette længere nede på siden.

Fleet Management

Med Fleet Management kan I håndtere og betale for opladningerne, når jeres medarbejdere lader på farten. Man har adgang til over 500.000 ladepunkter i hele Europa, som I nemt og bekvemt kan finansiere med vores system.

Godt i gang på nul komma fem

Vi har virkelig forsøgt at gøre processen fra den tomme p-plads til den køreklare nem.

Aldrig standardløsninger

En god løsning opstår, når jeres specifikke behov møder vores erfaring og ekspertise. Vi laver ikke standardløsninger, men tilpasser altid aftalen efter de ønsker og behov, netop I har.

Cover image

Find den rette løsning til jer

Sammenlign løsninger

Go°

Billigste kW-pris

Go° Rate

Fast abonnement

Ingen abonnement

Brugeren lader altid til billigst mulige pris (dynamiske priser)

I bestemmer brugerprisen og beholder indtægten

Nortec refunderer elafgiften

Nortec leverer og afholder udgiften til strøm

Altid inkluderet

Vælg mellem lukket, halvoffentlig og offentlig

Nortec etablerer ladeløsningen - ingen investering for jer

Nortec udvider løsningen med flere ladepunkter efter behov

Nortec forsikrer ladeløsningen

Fri service

Fri brugersupport

Vagtordning fra 8-20, 365 dage om året

Nortec Go

En ladeapp til hverdagen

Cover image

Gør hverdagen mere tryg

Vi ønsker at skabe tryghed for jeres forening og beboere. Derfor har vi egne teams af lokale serviceteknikere i jeres område, der altid er i nærheden, og et dedikeret kundeserviceteam, siddende i Vejle, der altid er klar til at afhjælpe beboernes spørgsmål eller udfordringer med ladepladsen.

Cover image

God vejledning gi'r god stemning

Gør ladepladsen hyggelig at besøge og let at bruge. Tilkøb detaljerne, der gør en forskel for beboerne til daglig. Vi tilbyder P-skilte, infoskilte, opstregning af båse og meget mere.

Fik vi nævnt?

Ude godt, hjemme bedst

Alle jeres medarbejdere, uanset om de har firmabil eller ej, skal kunne oplade derhjemme. Derfor tilbyder vi samme opladningsløsning til medarbejdere. Her bruger de samme app og system som de kender fra arbejdspladsen. Ganske enkelt.

Cover image

Nortec kan stå for grave- og installationsarbejde

Saml alle jeres kontaktpunkter ét sted, ved at bruge Nortec som den komplette leverandør. Vi kan nemlig også stå for elinstallationen og gravearbejdet, hvis det er nødvendigt.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03