Industrivaskemaskine 10 kg

Hos Nortec har vi et nøje udvalg af industrivaskemaskiner til 10 kg., som alle er af højeste kvalitet. Vi er et firma, der ikke går på kompromis et eneste sted i udvælgelsen af vores industrivaskemaskiner, da det sikrer den mest optimale drift for jer og vores kunder.

Cover image

Industrivaskemaskine til vaskeriet

Intet er overladt til tilfældighederne hos os. Dette kan vi garantere, da vores udvalg af industrivaskemaskiner 10 kg. både er udviklet og produceret i samarbejde med danske designere og førende internationale producenter. For kun i et tæt samarbejde med disse kan vi sikre en kvalitet og en driftssikkerhed, der er god nok til os og vores kunder og dermed for jer. Køber eller lejer I en industrivaskemaskine 10 kg. hos Nortec, er I dermed sikret optimal og effektiv drift.

Har I brug for hjælp til at vælge den rette industrivaskemaskine til 10 kg, hjælper vi jer hellere end gerne med det. For os er det ret vigtigt, at I kommer herfra med den rette maskine, som passer til jeres behov. Vi gør derfor en dyd ud af at sætte os ind i jeres behov og helt specifikke udfordringer, så I får den rette model med de funktioner, I har brug for.

Når vi gør dette, sikrer vi, at I får en nem og overskuelig vaskeridrift uanset, hvem der bruger industrivaskemaskinen.

Cover image

Hvilke industrivaskemaskiner tilbyder vi på 10 kg?

Vi har ret skrappe og skarpt definerede krav, når det kommer til vores industrivaskemaskiner. Dette er også gældende for vores udvalg af modeller til 10 kilos vask.

Produceret i Europa

+30.000 driftstimer

Lavt vandforbrug

Skræddersyet løsning

Hos Nortec går vi højt op i at skabe en optimal og tilpasset løsning for alle vores kunder, uanset størrelse og erhverv, da vi ved, det sikrer den mest effektive og gnidningsfrie arbejdsdag. Derfor går vi altid til enhver henvendelse med professionalisme og et ønske om at tilbyde jer den bedst mulige løsning.

Når vi rådgiver jer, bliver I tilbudt en industrivaskemaskine, der imødekommer jeres specifikke krav og individuelle behov. Det sikrer en optimal og effektiv drift. Vi har industrivaskemaskiner, der kan benyttes til mange forskellige erhverv, hvorfor vi er sikre på, at vi kan finde den rette løsning i samarbejde med jer.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03