BETALINGSSYSTEM
TIL VASKEMASKINER

BRUGERVENLIGT BETALINGSSYSTEM
TIL FÆLLESVASKERIET

Hos Nortec mener vi, at det skal være nemt at drive et vaskeri. Det bliver det kun, hvis maskinerne er i høj kvalitet og brugervenligheden er helt i top. For at sikre en god og høj brugervenlighed kræver det et betalingssystem, der er intuitivt at benytte, og som ikke giver Jer alt for mange ekstraopgaver. Denne mulighed har vi grebet og favnet om og derudfra udviklet et betalingssystem til vaskemaskiner, der dækker ethvert behov og udfordring.

Vi holder os ikke kun til et enkelt betalingssystem til vaskemaskiner, da vi med vores mange år i branchen har erfaret, at behovet og udfordringerne er forskellige fra vaskeri til vaskeri. Størrelse, kapacitet og antallet af brugere spiller ind på, hvilket betalingssystem til vaskemaskiner, der er det mest ideelle at benytte.

Fælles for alle vores betalingssystemer er, at de gør det nemt for brugerne at komme i gang med at vaske.

Billede
Billede
Billede

HVORFOR TILKOBLE ET BETALINGSSYSTEM TIL VASKERIET?

 

Vores nytænkende og moderne betalingssystemer til vaskemaskiner tillader brugervenlig styring af vaskemaskinerne, og gør det muligt at integrere online afregning af forbruget. Det gør administreringen nemmere og mere overskuelig for Jer, da I med vores moderne betalingssystem både kan holde styr på system og betaling.

Vi tilbyder forskellige løsninger, der blandt andet gør det muligt at benytte ét betalingssystem til hele vaskeriet, ligesom vi også har betalingssystemer, der gør betjeningen af den enkelte vaskemaskine brugervenlig for den respektive bruger. Vi har derfor så vidt muligt forsøgt at udvikle systemer, der opfylder så mange behov som muligt.

Et betalingssystem til vaskerier er med andre ord en god og nem måde at optimere Jeres vaskeri på. Færre frustrationer og en høj brugervenlighed sikrer, at Jeres brugere synes, det er en fornøjelse at benytte sig af netop Jeres vaskeri.

HVILKE BETALINGSSYSTEMER
TIL VASKEMASKINER
TILBYDER VI?

Hos Nortec har vi det bedst med ikke at lade os nøjes. Det synes vi heller ikke, at I skal. Derfor har vi udviklet flere forskellige betalingssystemer, så I kan få netop det system, der stemmer overens med Jeres behov, vaskeriets indretning og jeres udfordringer.

 

Hos os kan I få følgende betalingssystemer til vaskemaskiner:

 

EC Flextouch G2

 

EC Flextouch G2

EC OneTouch

 

EC OneTouch

NortecPay App

 

NortecPay App

 

Møntautomat

 

Møntautomater

Udviklet i DK


Alle vores betalingssystemer er udviklet i Danmark

EC FLEXTOUCH G2

Dette betalingssystem fungerer som ét betalingssystem til hele vaskeriet. Systemet har en enkel og overskuelig touchskærm, som vi har udviklet til central styring af maskiner i vaskerier. Systemet kan styre alle typer af vaskemaskiner uanset alder og mærke og rummer flere brugervenlige funktioner, som tillader at tilpasse systemet til den enkeltes behov. Brugerne kan desuden få en app tilknyttet systemet, hvilket gør processen mere overskuelig.  

Billede
Billede

EC ONETOUCH TIL QW-SERIEN

Med dette betalingssystem til QW-serien får I betaling og betjening gennem et betjeningspanel, som placeres på fronten af vaskemaskinen eller tørretumbleren. Det er indbygget i hver enkelt maskine. Brugerne kan derfor hurtigt komme i gang med at vaske ved bare at scanne vaskebrikken, vælge det ønskede program og scanne brikken igen.

EC ONETOUCH TIL ST-SERIEN

Betalingssystemet til vores ST-serie fungerer på samme måde som til QW-serien. Den eneste forskel er, at systemet er udviklet til denne specifikke serie af vaskemaskiner og tørretumblere. Det placeres derfor også på fronten af maskinen, hvorfra brugeren både kan vælge program, betale og sætte maskinen i gang. Betjeningen er nem og overskuelig.

Billede
Billede

NORTECPAY APP

Vores app er særligt udviklet til fællesvaskerier, der ønsker kontantløs betaling. For med denne app til både iPhone og Android kan betalingen faktisk ske direkte fra mobilen. Med NortecPay på telefonen kan brugerne kommunikere direkte med vaskeriets maskiner, reservere tider og få et overblik. Dermed kan de nemt og hurtigt komme i gang med at benytte vaskeriet.

MØNTAUTOMATER

Hos Nortec tilbyder vi også forskellige typer af møntautomater, som kan bruges til brugervenlig betjening af vaskemaskiner, kaffeautomater, solarier med mere. Vi fører blandt andet M123 (1-3), som afhængig af model kan tilkobles 1-3 maskiner. Automaterne er velegnede til alt og er med deres robuste konstruktion en god sikring mod indbrud og hærværk.

Vi tilbyder også modellen 2000 8M, der kan tilkobles 8 enheder. Ligesom M123 er den robust konstrueret med en simpel brugervenlighed for øje. Den kan benyttes til vaskemaskiner samt kaffeautomater, solarier og lignende.

Billede

KONTAKT OS I DAG OM
BETALINGSSYSTEM TIL VASKERIMASKINER

 

Er der brug for at udskifte betalingssystemet i det nuværende vaskeri, eller er der behov for at installere det i forbindelse med etablering og installeringen af et helt nyt vaskeri, kan vi være behjælpelige med det med vores løsninger. Vi råder over smarte og brugervenlige betalingssystemer, som vi naturligvis gerne vejleder og rådgiver omkring, så I bliver i stand til at træffe den helt rette beslutning for netop jeres vaskeri.

Vi ønsker at være jeres foretrukne valg, når det kommer til betalingssystem til vaskemaskiner. Har I derfor brug for at høre nærmere om, hvad en skræddersyet løsning til jeres vaskeri indebærer, tager vi gerne en snak.

LAD OS HJÆLPE JER
TIL DEN RETTE LØSNING

 

Med de mange løsninger inden for betalingssystemer til vaskemaskiner ved vi godt, at det kan være svært at træffe en beslutning om, hvad I har brug for, og hvad der vil være bedst både for Jer samt for jeres brugere.

Hvad der er bedst at vælge, afhænger af mange forskellige faktorer. Med vores indgående kendskab til branchen og vores ekspertise, kan vi rådgive Jer omkring de enkelte systemer, ligesom vi med enkelte spørgsmål kan spore os ind på, hvilken løsning der passer bedst til det enkelte behov.

Med det rette betalingssystem til vaskemaskiner bliver din vaskeridrift meget mere overskuelig og strømlinet. Det er netop, hvad vi ønsker at bidrage til med vores betalingssystemer.

Brug for rådgivning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.