Nortec EV Charge

Er I klar til at
tilbyde jeres beboere

opladning af elbiler?

Gennemskuelig totalløsning

Med alt inkluderet

Solide ladestandere med

høj brugervenlighed

Specialudviklet til

Boligforeninger

Fremtidssikret
ladestanderløsning
udviklet til
boligforeninger

Nortec kan etablere jeres nye ladestanderløsning helt fra bunden. I vælger blot den løsning, der passer til jer, og så sørger vi for resten.

Vi monterer og installerer ladestanderen og sørger for at hjælpe jeres beboere godt i gang.
Vi står for alt vedrørende drift, service og support - både for beboerne og jer. Jeres beboeres forbrug afregnes nemt på den måde, der passer jer, og løsningen kan altid udvides med endnu en ladestander, når der bliver behov for det.

Det kalder vi TotalCare™ Go.

 

 

 

 

775.000

 

Målet for antal el- eller hybridbiler på de danske landeveje i 2030

 

Skatteministeriet, 2020

 

 

 

   

Få en gennemskuelig

løsning på jeres præmisser


I kan fx selv bestemme:
Hvem der må benytte ladestanderen
Hvad det skal koste at lade
Hvor ladestanderen skal placeres
Hvornår man må lade

 

  

11 kWh · 22 kWh · Type 2 · AC

Professionel ladestander med smarte funktioner

 

 

Hos Nortec tilbyder vi udelukkende professionelle løsninger med høj brugervenlighed. Det er jeres garanti for en driftsikker ladeløsning til jeres beboere.

 

Hos Nortec tilbyder vi udelukkende

professionelle løsninger med høj brugervenlighed.

Det er jeres garanti for en driftsikker ladeløsning

til jeres beboere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladeløsningen fra Nortec består af en professionel ladestander med to type 2 ladeudtag på hver stander, som gør, at den passer til alle el- og hybridbiler i Danmark. Med en ladeeffekt på op til 22 kWh og en enkel brugerbetjening er jeres beboere sikret en hurtig og komfortabel opladning. Den indbyggede intelligente lastbalancering med Smart Queing™ fordeler altid den tilgængelige strøm, så den udnyttes optimalt. Lastbalanceringen kan også ske mellem flere ladestandere og på den måde kan I spare penge på elinstallationen, når jeres ladenetværk løbende udvides.

 

 

Nortec Go™

Klar det hele med mobilen

 

 

Med app’en Nortec Go™ har brugerne altid nem adgang til opladning af deres elbil. De kan klare det hele fra mobilen og dermed kan I slippe helt for administration af jeres ladestander.

Billede

Få smarte funktioner som:

📱 Brugervenlig app

💰 Dynamiske priser

🚙 Integrer din bil

💳 Nem betaling

🌍 Oplad på farten med adgang til 300.000+ ladepunkter

👔 Opladning af firmabil

🌱 Smart Charge

🗓️ Smart Booking

 

 

TotalCare™ Go

Lad Nortec tage hånd om
jeres ladestandere

Billede

Med TotalCare™ Go følger der altid fri service fra Nortecs eget landsdækkende team af serviceteknikere. Vi holder udstyret forsikret, så I undgår trælse overraskelser på budgettet, hvis uheldet skulle være ude. Og så yder vi support for jeres beboere 365 dage om året. Det giver jer tryghed for, at der altid er hjælp at hente, når I får brug for det. Vælger I en TotalCare™ Go Rate eller TotalCare™ Go Rate Own aftale, sørger vi desuden for refusion af elgiften på den el, der er brugt på ladestanderen og giver den tilbage til jer.

 

Nem betaling

for jeres beboere

 

 

Tilbyd jeres beboere en enkel betalingsmetode, der gør det nemt for dem at betale for deres forbrug, alt imens I forenkler jeres administrationsarbejde.

 

TotalCare™ Go giver jer frit valg mellem en række forskellige betalingsmetoder. Uanset hvilken løsning I vælger, betaler jeres beboere kun for deres faktiske forbrug og det er dermed helt gennemskueligt. Her kan du læse om, hvilken betalingsmetode, der passer bedst til jer. Vi står klar til at hjælpe med den løsning, der giver jer sikker drift og mest værdi for pengene.

 

 

   

 

Credit


Beboerne oplader på kredit frem til næste afregning af husleje, hvor betalingen for deres individuelle forbrug lægges til huslejeopkrævningen.

 

Alle beboerne tildeles adgang via administrationsprogrammet, DatPro2, og registreres på deres bolig-nr., så I altid har kontrol over, hvem der kan benytte jeres ladestandere. 

 

 

EasyPay

Ved at oprette en bruger i app’en, Nortec Go, kan beboerne løbende betale for deres forbrug. Det sker ved, at de “tanker op” med MobilePay eller et valgfrit kreditkort.

Ved at tilmelde sig Automatisk Optanking behøver brugerne kun at tilføje deres ønskede betalingsmetode én gang og derefter betaler de automatisk for deres forbrug.

 

Direct

Direkte betaling med MobilePay eller valgfrit kreditkort efter hver opladning uden brugeroprettelse. Det sker blot ved at scanne QR koden på ladestanderen.

Denne metode kan benyttes alene eller i kombination med Credit og EasyPay, hvis I ønsker at åbne op for, at gæster udefra kan få lov til at lade.

Logo

 

Stolt medlem af Dansk e-mobilitet

Interesseret i at høre mere?

Udfyld felterne herunder - så hjælper vi med at finde den rigtige ladeløsning til jer.