TotalCare° - Vaskeri uden investering

På skoler, bosteder og i børnehaver er høj hygiejne særligt vigtig. Med en TotalCare-løsning fra Nortec får I et komplet og professionelt vaskeri til rådighed – helt uden startomkostninger.

Intet nyt fænomen

Selvom TotalCare måske er et nyt udtryk for jer, er det noget der har gjort indtryk længe. Vi lancerede løsningen i starten årtusindeskiftet – og har siden da monteret 2.400 TotalCare-vaskerier. Til alt fra plejehjem og rengøringsselskaber til boligforeninger og børnehaver.

Skalérbar og tilpasset jeres behov

Cover image

0 kr. i etablering

I hele landet

+2.400

TotalCare-vaskerier

Vælg den finansieringsform, I foretrækker

Med TotalCare får I stillet et vaskeri til rådighed, helt uden at skulle have penge op af lommen til etablering. Hvordan vaskeriet skal finansieres, er op til jer. Vi tilbyder to forskellige metoder:

Cover image

Proº

Betal pr. start

Vi aftaler en fast pris, I betaler hver gang I starter en vaskemaskine eller tørretumbler. Hver måned fakturerer vi jeres forbrug. Transparent og enkel afregning.

Cover image

Proº Rate

Betal fast månedspris

Vi indgår en såkaldt Rate-aftale, hvor I betaler en fast månedlig pris. I kan vaske og tørre, så meget I har lyst til. Forudsigelig og stabil løsning.

Godt i gang på nul komma fem

Fra tomt lokale til køreklart vaskeri. Vi har lagt os i selen for at gøre processen så tryg og enkel som mulig.

Tryghed hele året rundt

Vi er glade, når vores maskiner vasker derudaf. Det betyder nemlig, at I og jeres brugere kan koncentrere jer om det, I skal. Skulle en maskine få brug for hjælp, kan I altid række ud. Så rykker vi ud. Nortecs landsdækkende team af serviceteknikere er dygtige og dedikerede. Opstår der spørgsmål, er vores kundeservice i Vejle desuden klar med support hver dag.

Fri brugersupport, 365 dage om året

"Velkommen til Nortec. Hvordan kan vi hjælpe?"

Cover image

Cover image

Landsdækkende team af egne serviceteknikere

Cover image

Én ting er lysten. En anden er loven

Lad os være ærlige: Der er sjovere ting i verden end dokumentationskrav. Derfor er vi glade for at kunne lette den del for jer. Med WashDoc får I fuld dokumentation og overvågning af temperatur og vaskeforløb. Så er I sikre på at overholde de regler og retningslinjer, der gælder, når I vasker.

Fik I ren besked?

Vi håber, I blev klogere. Skulle der være flere spørgsmål, så kig herunder. Måske ligger svaret der.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03