Er I klar til at tilbyde jeres medarbejdere og kunder opladning af deres elbiler?

Vælger I en ladeløsning fra Nortec, får I en gennemskuelig løsning uden noget med småt. Fælles for løsningerne er, at personlig rådgivning i hele processen og en tryg opstart af jer og jeres medarbejdere er standard hos os. Ganske enkelt.

Cover image

Én ting er lysten. En anden ting er loven.

Vi kommer næppe udenom, at den danske lovstiller krav til virksomheder, der ny- eller ombygger. Faktisk skal der installeres ladestandere ved virksomheder med 10 eller flere p-pladser. Derfor har vi gjort det nemt at finde en løsning til jeres behov.

Firmabiler og favorable ladepriser til medarbejdere

Cover image

Cover image

Skal vi også hjælpe med installations- og gravearbejdet?

Vi er på hjemmebane, når det gælder elinstallationer og gravearbejde. Foretrækker I, at vi står for den del også, gør vi det gerne.

Fordi nærhed skaber tryghed

Vi har egne teams af serviceteknikere i jeres område, så hjælpen altid er nær. Vores skarpe kundeserviceteam er klar ved telefonen, hvis en af jeres medarbejder har en udfordring eller et spørgsmål.

11 dedikerede medarbejder i kundeservice

”Velkommen til Nortec. Hvordan kan vi hjælpe?”

Nortec Go

En ladeapp til hverdagen

Cover image

Cover image

God vejledning gi'r god stemning

Gør ladepladsen hyggelig at besøge og let at bruge. Tilkøb detaljerne, der gør en forskel for beboerne til daglig. Vi tilbyder P-skilte, infoskilte, opstregning af båse og meget mere.

Klimaet kalder. Vi synes, man bør lytte

Som markedsleder har vi et ansvar, ikke mindst når det gælder miljøet. Det ansvar tager vi alvorligt, og har gjort det længe før det blev forventet af os.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør

76 43 70 03