DRIFTSIKKER INDUSTRIVASKEMASKINE I UOVERTRUFFEN KVALITET

INDUSTRIVASKEMASKINE
FOR SIKKER OG OPTIMAL DRIFT

Hos Nortec finder I industrivaskemaskiner af højeste kvalitet. Produkterne og modellerne er nøje udvalgt for at sikre den mest optimale vaskeridrift for jer, vores kunder. Vi er ikke gået på kompromis. For det ønsker vi ikke. Alle vores industrivaskemaskiner er udviklet og produceret i et tæt samarbejde med både danske designere og førende internationale producenter, hvilket er jeres garanti for en vaskeridrift, der er optimal på alle ledder og kanter.

For os er vaskeridrift ikke bare vaskeridrift. For at sikre optimal og sikker drift, er det nødvendigt at se på det individuelle behov. Det gør vi. Hver gang. Når I henvender jer til os vedrørende vaskeridrift, tilbyder vi derfor ikke det første og det bedste. Vi undersøger, hvad jeres behov er og sammensætter og foreslår derudfra en løsning, der stemmer bedst overens med de behov, I har eller de udfordringer, der skal løses.

Vaskeridrift skal være nemt og overskueligt. Vi har derfor udviklet løsninger, der både kommer jer og brugeren til gode, hvilket kommer til syne i maskinernes funktionalitet og kvalitet.

Billede
Billede

HVORFOR VÆLGE EN
INDUSTRIVASKEMASKINE?

Hos Nortec tilbyder vi kun det bedste til vores kunder. Det gør vi, da vi ved, at det er med til at sikre en drift, der opleves som nem og overskuelig. Men det sikrer også, at brugerne af vores industrivaskemaskiner får en oplevelse af brugervenlighed og effektivitet. 

Vores krav til udvalget af industrimaskiner er skrappe, hvilket ses i vores udvalg, hvor brugervenlighed, miljøvenlighed, vaskeresultat og ikke mindst designet er i top. Med vores skrappe krav kan I være sikker på at få leveret en maskine eller en løsning, som giver det, I forventer af en professionel vaskeriløsning.

 

Når I vælger en industrivaskemaskine fra Nortec, kan I derfor forvente:

Kompromisløs kvalitet

Lang levetid

Minimalt vand- og energiforbrug

Skånsom og effektiv vask

Brugervenlig betjening

En stabil maskine

En miljøvenlig løsning

En solid investering

Hvilke modeller tilbyder vi?

Vi har som sagt skrappe krav, hvilket kommer til udtryk i udvalget af modeller, som er følgende:

EC Stratos XW og HW

 

EC Stratos XW og HW

EC Hydros SW

 

EC Hydros SW

 

EC Hydros QW

 

EC Hydros QW

Produceret i EU


Alle vores maskiner er produceret i Europa

EC Stratos XW og HW

EC STRATOS XW og HW

Har I brug for en industrivaskemaskine designet og udviklet til ekstra lang levetid, fordi brugen af maskinen kommer til at være ekstra hyppig? EC Stratos er netop udviklet og designet med tanke på dette, og er kendetegnet ved høj driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesudgifter. Har I derfor brug for effektiv og professionel behandling af tøjet på et plejehjem, i en døgninstitution eller i et fællesvaskeri, hvor maskinerne ofte kører, er EC Stratos-serien oplagt for jer.

For at sikre en ekstra lang levetid og holdbarhed, er EC Stratos fremstillet med robuste ophæng, vedligeholdelsesfrie, asynkrone motorer og solide støddæmpere. BLCD-motoren sikrer en betydeligt afkortet vaskeproces, hvilket sikrer en driftssikker industrivaskemaskine i mange år.

EC Stratos fås i 3 størrelser:

EC Hydros SW

EC Hydros SW er dansk design, når det er bedst. Det er en serie bestående af hurtigcentrifugerende industrivaskemaskiner, der er velegnede overalt, hvor professionel og effektiv vask er et krav. Men der er mere i vente endnu. For serien her er desuden designet til et ekstremt lavt vand- og energiforbrug, uden det går på kompromis med vaskeresultatet og kvaliteten af denne.

Med EC Hydros SW-serien og maskinernes forskellige kapaciteter er det muligt at få industrivaskemaskiner til institutioner og andre steder, hvor volumen af vasketøj er høj og konstant. 

EC Hydros SW

EC Hydros SW fås i 7 størrelser:

EC Hydros QW

 

EC HYDROS QW

Hvis I leder efter den ultimative industrivaskemaskine til fællesvaskeriet på vandrehjemmet, efterskolen eller måske beboerforeningen, er denne et sublimt bud på det. Nøgleordene for denne serie af vaskemaskiner er stabilitet, holdbarhed og sikker drift, som netop er nødvendigt og nogle nødvendige krav at stille til industrivaskemaskiner på et fællesvaskeri.

Dette er ikke bare noget, vi påstår, da serien her er konstrueret af støbejern og rustfri stål i en både ekstra kraftig og holdbar dimensionering. Serien er også udstyret med stærke fjedre, dobbelte baglejer og innovativ nytænkning, hvilket blot er et udpluk af de mange fordele, I får med industrivaskemaskiner fra denne serie.

EC Hydros QW fås i 4 størrelser:

Totalløsning uden investering

FÅ ETABLERET EN VASKERILØSNING
UDEN INVESTERING

 

Vil i gerne etablere et vaskeri med industrivaskemaskiner uden store etableringsomkostninger, hvor det er minimalt, hvad I har med driften at gøre? Hos Nortec ønsker vi at gøre vaskeridrift så nemt som muligt for vores kunder. Derfor tilbyder vi en funktionel, indbydende og omkostningseffektiv totalløsning, som vi kalder for TotalCare.

Med en totalløsning hos os, udliciteres vaskeridriften til Nortec og I får til gengæld et fuldt udstyret vaskeri stillet til rådighed, uden etableringsomkostninger. Vi tager os af alt lige fra drift, reparation og vedligeholdelse, som kan lade sig gøre takket være vores egne, specialuddannede serviceteknikere, der dækker hele landet.

Har I allerede et vaskeri, kan TotalCare også indgå i en aftale for et eksisterende vaskeri. Her kan I vælge at indføre vores betalingssystemer og overdrage både drift og service til os.

 

Skal vi hjælpe med at få et optimalt vaskeri op at køre?

Om I ønsker at købe eller leje industrivaskemaskiner hos os eller indgå i en aftale om totalløsning med os, står vi klar til at rådgive og vejlede om vores løsninger.

Vores totalløsning tilbydes blandt andet til følgende:

·      Almennyttige boligforeninger

·      Ejer- og Andelsboligforeninger

·      Rengøringsselskaber

·      Plejehjem

·      Dag- og døgninstitutioner

·      Kommuner

·      Efterskoler

·      Møntvaskerier

·      Campingpladser

·      Tandlæger

·      Mange flere 

INDUSTRIVASKEMASKINER I ALLE STØRRELSER, 
SOM DÆKKER ALLE BEHOV

Vores professionelle vaskemaskiner er designet med et mål om at imødekomme alle behov. Derfor findes vores maskiner i forskellige kapaciteter, som spænder fra 7-32 kg. På den måde er det muligt at kombinere maskinerne således at I får det helt rigtige vaskeri set-up, som udgør den bedste løsning for jer.

Brug for rådgivning?

Udfyld felterne herunder - så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.