Industrivaskemaskine

Driftssikker industrivaskemaskine i uovertruffen kvalitet

Hos Nortec finder I industrivaskemaskiner af højeste kvalitet. Produkterne og modellerne er nøje udvalgt for at sikre den mest optimale vaskeridrift for jer, vores kunder.

Cover image

Industrivaskemaskine for sikker og optimal drift

Alle vores industrivaskemaskiner er udviklet og produceret i et tæt samarbejde med både danske designere og førende internationale producenter, hvilket er jeres garanti for en vaskeridrift, der er optimal på alle ledder og kanter.

For os er vaskeridrift ikke bare vaskeridrift. For at sikre optimal og sikker drift, er det nødvendigt at se på det individuelle behov. Det gør vi. Hver gang. Når I henvender jer til os vedrørende vaskeridrift, tilbyder vi derfor ikke det første og det bedste. Vi undersøger, hvad jeres behov er og sammensætter og foreslår derudfra en løsning, der stemmer bedst overens med de behov, I har eller de udfordringer, der skal løses.

Vaskeridrift skal være nemt og overskueligt. Vi har derfor udviklet løsninger, der både kommer jer og brugeren til gode, hvilket kommer til syne i maskinernes funktionalitet og kvalitet.

Cover image

Hvorfor vælge en industrimaskine?

Hos Nortec tilbyder vi kun det bedste til vores kunder. Det gør vi, da vi ved, at det er med til at sikre en drift, der opleves som nem og overskuelig. Men det sikrer også, at brugerne af vores industrivaskemaskiner får en oplevelse af brugervenlighed og effektivitet.

Vores krav til udvalget af industrimaskiner er skrappe, hvilket ses i vores udvalg, hvor brugervenlighed, miljøvenlighed, vaskeresultat og ikke mindst designet er i top. Med vores skrappe krav kan I være sikker på at få leveret en maskine eller en løsning, som giver det, I forventer af en professionel vaskeriløsning.

Når I vælger en industrivaskemaskine fra Nortec, kan I derfor forvente:

Kompromisløs kvalitet

Minimalt vand- og energiforbrug

Skånsom og effektiv vask

Brugervenlig betjening

En stabil maskine

En solid investering

Hvilke modeller tilbyder vi?

Vi har som sagt skrappe krav, hvilket kommer til udtryk i udvalget af modeller, som er følgende:

+30.000 driftstimer

Produceret i Europa

Få etableret en TotalCareº vaskeriløsning

Hos Nortec ønsker vi at gøre vaskeridrift så nemt som muligt for vores kunder. Derfor tilbyder vi en funktionel, indbydende og omkostningseffektiv totalløsning, som vi kalder for TotalCare.

Med en totalløsning hos os, udliciteres vaskeridriften til Nortec og I får til gengæld et fuldt udstyret vaskeri stillet til rådighed, uden etableringsomkostninger. Vi tager os af alt lige fra drift, reparation og vedligeholdelse, som kan lade sig gøre takket være vores egne, specialuddannede serviceteknikere, der dækker hele landet.

Har I allerede et vaskeri, kan TotalCare også indgå i en aftale for et eksisterende vaskeri. Her kan I vælge at indføre vores betalingssystemer og overdrage både drift og service til os.

Industrimaskiner i alle størrelser, som dækker alle behov

Vores professionelle vaskemaskiner er designet med et mål om at imødekomme alle behov. Derfor findes vores maskiner i forskellige kapaciteter, som spænder fra 7-32 kg. På den måde er det muligt at kombinere maskinerne således at I får det helt rigtige vaskeri set-up, som udgør den bedste løsning for jer.

Interesseret i at høre mere?

Alle henvendelser er velkomne. Bare udfyld formularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt, og senest inden for 48 timer.

Din besked er sendt

Tak for din besked. Du hører typisk tilbage fra os indenfor 24 timer.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger, så vi kan besvare din henvendelse. Læs her, hvordan vi behandler dine persondata.

Cover image

Steen Duus, salgsdirektør og medejer

76 43 70 03