TOTALCARE™

DRIFTSIKKER VASKERILØSNING
UDEN ETABLERINGSOMKOSTNINGER

Vaskeridrift gjort nemt

TOTALCARE™

Hos Nortec ved vi, at et professionelt vaskeri skal være funktionelt, indbydende og omkostningseffektivt. Alt det får I med TotalCare™ – en løsning, hvor I udliciterer vaskeridriften til Nortec og får et fuldt udstyret og veldrevet vaskeri stillet til rådighed - helt uden etableringsomkostninger. Drift, reparation og vedligeholdelse varetages af vores landsdækkende team af specialuddannede serviceteknikere.

Alt inkluderes i en enkel driftsaftale med Nortec og afregnes pr. maskinstart efter den betalingsmetode, som er mest hensigtsmæssig for jer. Vi kan etablere jeres nye vaskeri helt fra bunden. I anviser lokalet, og vi indretter det med nye maskiner i høj kvalitet og smukt design med afsæt i jeres behov.

Det sikrer jer en løsning med præcis det antal og den kombination af maskiner, som I har brug for. I kan også vælge at indgå en TotalCare™ aftale for et eksisterende vaskeri. Herefter kan I indføre et af Nortecs betalingssystemer og overdrage drift og service til os – uanset hvilken type maskiner I har.

 

 

En enkel aftale uden overraskelser
 

 • Formuleret enkelt og forståeligt. Alt er klart og intet står med småt
 • Længde af aftaleperioden aftaler I med Nortec
 • Valgfri afregningsmetode, der passer bedst til jer
 • Forbrug af vand, gas og el kan evt. indgå i aftalen
 • Mulighed for at indskrive jeres særlige ønsker


En samlet løsning - helt uden investering
 

 • Etablering helt uden omkostninger for jer
 • Kvalitetsmaskiner i moderne og eksklusivt design
 • Maskinkapacitet fra 7 - 180 kg efter behov
 • Brugervenlige maskiner og god skiltning
 • Mulighed for online-booking
 • Eventuelle vaskebrikker kan håndteres af Nortec
 • Minimalt vand- og energiforbrug
 • Markedets mest skånsomme vask og tørring
 • Nortec kan stå for administration af vaskeriet


Professionel og hurtig service
 

 • Aftalen omfatter drift, reparation og vedligeholdelse
 • Landsdækkende team af egne serviceteknikere
 • Udvidede supporttider alle ugens dage
 • Fri og hurtig tilkaldeservice ved akut behov
 • Automatisk fejlovervågning

 

 

Få et nyt vaskeri
i fire enkle trin

1. Afdækning af behov

1.
Afdækning af behov

Sammen afdækker vi jeres behov for en vaskeriløsning. Her undersøger vi bl.a., hvor mange maskiner I har brug for, størrelse og type af maskiner samt eventuelt betalingssystem.

2. Anbefalet løsning

2.
Anbefalet løsning

I får et uforpligtende oplæg på det anbefalede antal og type maskiner, der vil passe til jeres behov inklusiv priser på vask og tørring.

3. Indgåelse af aftale

3.
Indgåelse af aftale

I indgår en skriftlig aftale med Nortec. Alt sammenfattes enkelt og forståeligt i en samarbejdsaftale – uden noget med småt.

4. Vaskeriet monteres

4.
Vaskeriet monteres

Nortec indretter jeres nye vaskeri – fra det rå rum til køreklart vaskeri. Herefter sørger Nortecs landsdækkende team af serviceteknikere for professionel service og vedligeholdelse – og hurtig hjælp, hvis uheldet er ude.

Billede
Billede

LÆS HER HVORDAN LEJERBO
AFD. 10 UNDGIK HUSLEJESTIGNING
MED TOTAL
CARE™

TotalCare™ løsningen giver Lejerbo afdeling 10 en samlet driftsbesparelse på 485.000 kr. Efter mange år med køb af forskellige maskiner og en ustabil serviceaftale stod Lejerbo med et nedslidt vaskeri. Der var behov for en ny løsning, der gav driftssikkerhed og fleksibilitet samt færre udfordringer. Samtidig ønskede beboerne at undgå huslejestigning og valget faldt derfor på TotalCare™ løsningen.

AFREGNING DER PASSER JER

 

TotalCare™ giver jer frit valg mellem en række forskellige afregningsmetoder. Uanset hvilken løsning I vælger, betaler I kun for det faktiske brug og er sikret en sund og gennemskuelig økonomi for vaskeriets drift.

Her kan du læse om, hvilken løsning der passer bedst til jer. Er du stadig i tvivl, når du når sidste side, så ring til os. Vi står klar til at hjælpe med den løsning, der giver jer sikker drift og mest værdi for pengene.

TOTALCARE PRO

- SAMLET OVERBLIK UDEN BRUGERBETALING


TotalCare Pro™ egner sig godt til virksomheder og institutioner, hvor driften omfatter et løbende behov for vask. Med denne løsning kan I vaske efter behov til en fast pris pr. vaskestart og med høj driftssikkerhed. Ved afslutningen af den aftalte periode modtager I én faktura for det samlede forbrug. I får dermed fuld gennemsigtighed og mulighed for at effektivisere jeres vaskeridrift.

 

Vi anbefaler TotalCare Pro™ til f.eks.:

Dag- og døgninstitutioner, plejecentre, hoteller, sportsklubber, stutterier, værksteder, fængsler, brandstationer, rengøringsselskaber, kommuner, sygehuse, landbrug, tandlæger og frisører.

Billede
Billede
Billede
Billede

TOTALCARE CREDIT

- Brugerbetaling via huslejen


Med TotalCare Credit™ betaler brugerne af vaskeriet selv pr. vask. Brugerne får kredit frem til næste afregning af husleje, hvor betalingen for deres individuelle vaskeforbrug lægges til huslejeopkrævningen. Dermed forenkler TotalCare™ jeres administrationsarbejde, den gør betalingen nem for jeres lejere, og den sikrer, at de, der vasker oftest, betaler mest.

 

Vi anbefaler TotalCare Credit™ til f.eks.:

Andelsboligforeninger, ejerforeninger, plejecentre, døgninstitutioner og almene boligselskaber.

TOTALCARE EASYPAY

- Brugerbetaling via kort eller mobil


Gør brug af moderne betalingsmetoder med TotalCare EasyPay™. Hver bruger får udleveret sin egen vaskebrik, som kan ”tankes op” via kreditkort eller MobilePay. Brugerne betaler nu automatisk for deres vask og kan tanke op igen efter behov. Med denne løsning er I helt fri for administration af betaling i forbindelse med vask.

 

Vi anbefaler TotalCare EasyPay™ til f.eks.:

Andelsboligforeninger, ejerforeninger, plejecentre, døgninstitutioner, almene boligselskaber og efterskoler.

Billede
Billede
Billede
Billede

TOTALCARE GUEST

- Vaskefaciliteter med brugerbetaling


Vil I tilbyde jeres gæster vask som en del af stedets faciliteter? Så kan I gøre det nemt og overskueligt med TotalCare Guest™. Vi forsyner jer med et antal vaskebrikker, som I herefter kan udlevere til gæster, der ønsker at benytte jeres vaskeri. Gæsten betaler på forhånd for den ønskede vaskeservice, og I overfører beløbet digitalt til vaskebrikken. Når beløbet er brugt, afleverer gæsten brikken tilbage. Ved afslutningen af den aftalte periode har vi registreret gæsternes forbrug, som I afregner på en samlet faktura – helt enkelt.

 

Vi anbefaler TotalCare Guest™ til f.eks.:

Hoteller, feriecentre, vandrehjem og campingpladser.

TOTALCARE CASH

- Kontant brugerbetaling


Vil I give jeres brugere muligheden for kontant betaling? Så tilbyder Nortec betalingsløsningen TotalCare Cash™. Vi installerer en møntautomat i vaskeriet, og brugerne betaler herefter kontant for hver vask. Nortec tømmer løbende automaterne, og I er dermed helt fri for bemanding eller administration af betaling.

 

Vi anbefaler TotalCare Cash™ til f.eks.:

Møntvaskerier, efterskoler, hoteller, vandrehjem, campingpladser og rideskoler.

Billede
Billede


AFREGNING MED FLERE MULIGHEDER

Ønsker I budgetsikkerhed eller øget fleksibilitet i forhold til vaskepriserne i jeres vaskeri,
kan I tilvælge yderligere to afregningsmetoder, der giver jer endnu flere fordele. RATE og FLEX anvendes i kombination med jeres valgte afregningsmetode:

RATE

Ønsker I at indregne vask som en fast post på jeres budget, kan I vælge afregningsmetoden RATE. Her laver Nortec en realistisk beregning af jeres forventede forbrug, der godkendes af jer. Den omsætter vi til en fast månedlig ydelse, som I betaler i hele aftalens løbetid, så vask ikke er en variabel udgift, men en forudsigelig driftsomkostning.

FLEX

Med FLEX kan I udnytte jeres vaskeri til at øge serviceniveauet eller skabe en ekstra indtægtskilde. I betaler en fast aftalt vaske- og tørrepris per start, men fastsætter selv den pris, jeres brugere skal betale i vaskeriet. På den måde kan I enten sænke prisen som en service, der skaber loyale brugere. Eller I kan hæve prisen og øge indtægten i jeres samlede forretning.

LAD OS FINDE DIN LØSNING

Ring til mig eller udfyld felterne - så kontakter vi dig.